Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vapaaksi agentiksi tuleva NHL-supertähti haluaa jatkaa hallitsevan mestarin riveissä

14.7.2020 - 12:25:42


NHL-seura St. Louis Bluesin kapteeni Alex Pietrangelo on kauden jälkeisten vapaiden siirtomarkkinoiden halutuimpia nimiä, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että puolustajan ura jatkuu hallitsevan mestarin paidassa.

Pietrangelo sanoo NHL.comin haastattelussa, että hänen tavoitteenaan on päästä jatkosopimukseen Bluesin kanssa.

- Vielä ei ole paljoa kerrottavaa, mutta tavoitteena on saada jotain aikaiseksi. Se (jatkosopimus) on ollut tavoitteenani alusta lähtien, supertähti kertoo.

Bluesin GM Doug Armstrongin mukaan on epätodennäköistä, että jatkosopimus syntyisi ennen kauden päättymistä. Näin ollen muillakin seuroilla pitäisi olla jonkinlainen mahdollisuus Pietrangelon saamiseen.

Pietrangelo on yksi sarjan parhaista puolustajista. Viime kaudella hän johdatti joukkueensa mestaruuteen, ja tällä kaudella kanadalainen iski 70 ottelussa upeat 16 maalia ja 52 tehopistettä. Hän sijoittui NHL:n puolustajien pistepörssin kuudenneksi ja maalipörssin toiseksi.

Pietrangelo tienaa 6,5 miljoonaa dollaria kaudessa, mutta uuden sopimuksen myötä hänen vuosipalkkansa liikkunee kahdeksan miljoonan dollarin paikkeilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!