Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tervehtynyt Mikko Rantanen laitettiin tuttuun kentälliseen – "Meillä on kemiaa"

14.7.2020 - 11:30:53


NHL:n harjoitusleirit pyörähtivät käyntiin eilen maanantaina, ja Colorado Avalanchen harjoituksissa viiletti täydellisen terveenä supertähti Mikko Rantanen.

Rantanen on kärsinyt tällä kaudella kahdesta eri vammasta, ja hän oli telakalla myös silloin, kun kausi laitettiin tauolle maaliskuussa. Hyökkääjä sai kuitenkin paikkansa kuntoon koronatauolla.

- Parantelin itseäni ajan kanssa, ja nyt olkapääni tuntuu hyvältä. Kaikki tuntuu hyvältä, Rantanen paljasti NHL.comille.

Rantanen laitettiin Coloradon harjoituksissa ykköskenttään, jossa hänen kanssaan viilettivät vanhat tutut ketjukaverit Nathan MacKinnon ja Gabriel Landeskog. Kolmikko oli NHL:n pelätyimpiä etenkin kaudella 2018-19.

- Olemme pelanneet paljon yhdessä, ja meillä on kemiaa. Tiedämme, missä kukin meistä menee jäällä, joten on todella kivaa pelata taas yhdessä, Rantanen hehkutti.

Rantanen pelasi runkosarjassa 42 ottelua, joissa syntyi 19 maalia ja 41 tehopistettä. Yleensä suomalainen pääsi MacKinnonin rinnalle, mutta Landeskog löysi monesti itsensä kakkoskentästä.

NHL-kausi jatkuu 1. elokuuta Torontossa ja Edmontonissa. Colorado jatkaa kauttaan Edmontonissa niin sanotussa sijoitussarjassa, jossa sen kanssa pelaa läntisen konferenssin kolme muuta neljän parhaan joukkoon sijoittunutta joukkuetta. Molempien konferenssien sijoille 5-12 jääneet joukkueet pelaavat karsintakierroksen, jonka voittajat pääsevät puolivälieriin sijoitussarjojen joukkueita vastaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!