Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Halua ja poltetta löytyy” – New Jersey sai uuden NHL-valmentajan

9.7.2020 - 23:38:37


Lindy Ruff on nimetty odotetusti NHL-joukkue New Jersey Devilsin päävalmentajaksi. Devils vahvisti Ruffin nimittämisen torstaina.

- Lähden innoissani päävalmentajaksi ja opastamaan joukkuetta kohti tulevaisuutta. On fantastinen tilaisuus päästä johtamaan joukkuetta, jossa on nuorta lahjakkuutta ja johtajuutta. Minulla löytyy halua ja poltetta viedä joukkue pudotuspeleihin ja niissä pitkälle, Ruff kommentoi Devilsin tiedotteessa.

Kesken tauolla olevan kauden Devils antoi potkut John Hynesille. Hänet korvasi väliaikaispohjalta Alain Nasreddine. Vaikka NHL-kausi jatkuisikin, Devils pysyy kesälomalla, koska sen saldo oli yksi liigan huonoimmista.

Ruff on kerännyt kannuksia NHL:ssä erityisesti Buffalo Sabresin valmentajana. Siirtyminen New Jerseyhin on hänelle maantieteellisesti pikkujuttu, sillä hän työskenteli viimeksi Hudsonjoen vastapuolella, New York Rangersin organisaatiossa.

Koronaviruspandemian vuoksi NHL on ollut tauolla maaliskuusta asti. Kautta on tarkoitus jatkaa elokuun alussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!