Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TSN: NHL:n vapaiden pelaajien siirtomarkkinat alkavat marraskuussa, varaustilaisuus järjestetään lokakuussa

3.7.2020 - 10:34:50


Kanadalainen mediajätti TSN kertoo, että NHL:n vapaiden pelaajien siirtomarkkinat alkavat tänä vuonna vasta marraskuussa.

Normaalisti vapaat markkinat alkavat 1. heinäkuuta, mutta koska kausi pelataan loppuun kesän ja syksyn aikana, on siirtomarkkinoiden ajankohtaa täytynyt siirtää.

TSN kertoo, että osa pelaajista on jatkanut nykyisiä sopimuksiaan lokakuun loppuun asti, joten heistä tulee vapaita agentteja marraskuussa. Alun perin monien pelaajien sopimuksien piti päättyi kesä-heinäkuun vaihteessa, mutta seurat saivat solmia näiden pelaajien kanssa lyhytaikaisia jatkosopimuksia poikkeuksellisen tilanteen takia.

NHL:n vapaat siirtomarkkinat ovat tänä vuonna suomalaisittain mielenkiintoiset, sillä muun muassa Mikael Granlund, Erik Haula ja Sami Vatanen ovat kauden jälkeen rajoittamattomia vapaita agentteja.

NHL-kausi pelataan loppuun Kanadassa Edmontonissa ja Torontossa. Ennen pudotuspelejä pelataan niin sanotut karsinnat, jotka alkaa heinäkuun lopussa tai elokuun alussa. Mestari on tiedossa todennäköisesti lokakuun alkupuolella.

TSN uutisoi myös, että NHL:n varaustilaisuus järjestetään mahdollisesti lokakuun puolivälissä. Normaalisti varaustilaisuus on käyty kesäkuussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!