Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL:n harjoitusleireistä tihkui uutta tietoa: ensimmäiset ottelut saatetaan pelata jo reilun kolmen viikon päästä

2.7.2020 - 15:10:08


NHL-kauden odotetaan jatkuvan heinä-elokuussa, mutta mitään virallista tietoa ei ole vielä tippunut.

NHL:n johtoporras ja pelaajayhdistys NHLPA kävivät neuvotteluita keskiviikkona, ja kokouksista kantautuneet tiedot kertovat, että harjoitusleirit saattavat alkaa paria päivää myöhemmin kuin luultiin.

Alun perin leirien uskottiin käynnistyvän 10. heinäkuuta, mutta Sportsnetin toimittaja Chris Johnston paljasti Twitterissä, että alkamispäiväksi on kaavailtu 13. päivää.

Johnston kertoo myös, että joukkueet saattavat siirtyä pelipaikkakunnille 25. heinäkuuta. Toisin sanoen ensimmäiset harjoitusottelut saatetaan pelata jo reilun kolmen viikon päästä.

Mediatietojen mukaan kokouksessa päätettiin myös se, että loppukauden pelit pelataan Kanadassa Edmontonissa ja Torontossa. Ennen pudotuspelien käynnistymistä pelataan niin sanottu karsintakierros, jossa pelaavat molempien konferenssien sijoille 5-12 jääneet joukkueet. Ennen karsintoja pelataan harjoitusotteluita.

NHL-kausi jäi tauolle maaliskuussa koronavirustilanteen takia. Oletettavasti kausi jatkuu elokuun alussa, ja mestaruus ratkennee viimeistään syyskuun lopussa tai lokakuun alussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!