NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Leo Komarov on valmis sysäämään sauvat sivuun: “Turnausmuotoiset pelit on varmasti ainoa järkevä vaihtoehto”

27.5.2020 - 08:48:27


Spekulaatiot NHL-kauden jatkumisen vaihtoehdoista pyörivät tiiviinä. Viimeisimmän tiedon mukaan 24 joukkuetta pääsisi suoraan pudotuspeleihin, kunhan sarjaa jossain vaiheessa kesää päästäisiin jatkamaan.

- NHL-päättäjät varmaan lähinnä tietää, miten tullaan pelaamaan. Minusta se on tällaisena kautena aika sama, olisiko pleijareissa 16, 24 tai kaikki joukkueet, kun samassa veneessä tässä ollaan, NordicBetin tavoittama New York Islandersin Leo Komarov pohtii.

Suomalaishyökkääjä pitää yhteyttä WhatsApp-ryhmillä niin oman seuransa pelaajiin kuin muihin NHL:n suomalaisiinkin.

- Aina välillä niissä jotkut heittävät läppää. Kuulumisia vaihdetaan ja ihmetellään, mihin maailma on menossa, “Leksa” naurahtaa.

NHL-pelaajat ovat tällä hetkellä mediatietojen varassa melkein siinä missä fanitkin.

- Me saadaan samat tiedot kuin media, mutta paria tuntia aiemmin. Juuri tänään katsoin itsekin uutisista, että kesäkuussa alettaisiin sallia pienryhmäharjoittelua. Mutta ei siinä ihmeempää, mennään takaisin sitten kun käsky käy.

Joka tapauksessa tulevat pelit käytäisiin tyhjien katsomoiden edessä.

- Olen toki pelannut aikoinaan halleissa, joissa on ollut tosi vähän katsojia. Ehkä se on ollut vähän samantyyppistä kuin nyt… mutta kyllähän yleisöstä tietenkin ekstrafiilinkiä saa, vaikka porukkaa olisi vähänkin. Mutta nyt ei ole vaihtoehtoja.

- Ja nythän kotiedun kannalta ei muutenkaan olisi niin suurta merkitystä, jos ja kun tullaan pelaamaan jopa ei-NHL-kaupungeissa. Turnausmuotoiset pelit on varmasti ainoa järkevä vaihtoehto, tuskin näillä rajoituksilla pystyttäisiin pelaamaan, jos koko ajan pitäisi lentää edestakaisin.

Komarovia tosin mietityttää, miten hallien jäät kestävät, jos niillä pelataan useampi peli peräkkäin.

- Kolme peliä varmaan vielä menee, niin kuin MM-kisoissa. Mutta kun on puhuttu, että olisi neljä tai viisikin putkeen… no, kai ne osaa halleissa hommansa, ja ehkä fanien puuttuminen auttaa siinä, ettei halleissa ole niin kuuma sisällä.

Oma lukunsa on Eurooppaan sännänneiden pelaajien saaminen harvennettujen lentojen ja mahdollisten karanteenien kautta takaisin harjoituspaikoille.

- Sen mukaan mennään, mitä tohtorit päättävät, sääntöjen mukaan. Ei siitä oikein osaa vielä mitään muuta sanoa.

Komarovin lähtö Suomeen meni maaliskuussa täpärälle.

- Oltiin Calgaryssä, kun tuli ilmoitus, että pelit keskeytetään. Päästiin himaan [New Yorkiin], ja oltiin viikko oikeastaan täysin kotona, vaimo oli ostanut ruuatkin valmiiksi.

- Sitten tuli ilmoitus, että päästään Suomeen jos halutaan, ja vähän tuurillakin päästiin viimeisellä Finnairin lennolla Suomeen. Sitten oltiin kaksi viikkoa Espoossa karanteenissa, ja sen jälkeen pikkuhiljaa alettiin elää normielämää, sen mitä nyt on pystynyt.

Suomessa Komarov kyhäsi Espoon-kotinsa yläkertaan pienen punttisalin.

- Ihan hyvin on pystynyt kuntoilemaan. Yläkerrassa on nyt tarvitttavat vehkeet, ja urheilukentillä on jonkin verran tullut käytyä. Samoin golfia jonkin verran.

Espoon kaduillakin ovat jotkut suomalaiset saattaneet NHL-pelimiehen bongata.

- Olen innostunut sauvakävelystä. Aika myöhään olen käynyt, lapsen nukuttamisen jälkeen, niin hyvin on ollut tilaa, Komarov hymyilee.

Komarov NordicBetin blogissa: https://www.nordicbet.com/fi/blogi/jaakiekko/leo-komarov/nhl-kauden-jatko/

Lähde: Betsson Group


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!