Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mediajätti: Nämä suomalaispelaajat saattavat joutua kauppatavaraksi NHL-kauden päätyttyä

14.5.2020 - 14:17:38


Kanadalainen mediajätti Sportsnet on valinnut jokaisesta NHL-joukkueesta yhden pelaajan, joka tullaan todennäköisimmin kauppaamaan kauden päätyttyä.

Sportsnetin arvion mukaan kolme suomalaispelaajaa on joukkueissaan todennäköisintä kauppatavaraa.

Muun muassa Rasmus Ristolainen on Buffalo Sabresin todennäköisin kaupattava pelaaja. Ristolainen on ollut jo vuosien ajan siirtohuhujen kohteena.

- Sabres ei ole vieläkään onnistunut ottamaan uutta askelta, ja Ristolainen saattaisi olla sellainen pelaaja, josta saisi vaihdossa jotain hyödyllistä, Sportsnet arvioi.

Myös Vancouver Canucksin farmissa pelaava Olli Juolevi ja Edmonton Oilersin hyökkääjälupaus Jesse Puljujärvi nousivat seuroissaan todennäköisimmäksi kaupattavaksi. Puljujärvi pelasi viime kauden Kärpissä, ja hänellä ei ole vielä ensi kaudeksi sopimusta, mutta taiturin pelaajaoikeudet kuuluvat Oilersille.

- Puljujärvi ja hänen agenttinsa ovat tehneet selväksi, että Puljujärvi haluaa uuden alun muualla. Ehkä jokin seura on nyt valmis ostamaan hänet.

Juolevin kohdalla Sportsnet arvioi, ettei Canucksilla ole kiire kaupata suomalaista, mutta se voi olla mahdollista, sillä Canucksin puolustusosasto on jo valmiiksi todella laadukas. Näin ollen Juolevi uhkaa jäädä kokoonpanon ulkopuolelle ensi kaudellakin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!