Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalainen NHL-yllättäjä sai joukkuekaveriensa kehut – "Ihan eri pelaaja kuin kauden alussa"

9.4.2020 - 10:01:24


NHL-seura Anaheim Ducksin Jani Hakanpää palasi täksi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan, missä miehen kausi on kulunut pääosin farmijäillä.

Isokokoinen puolustaja nousi kuitenkin helmikuussa Ducksin miehistöön, ja hän onnistui saman tien tekemään vaikutuksen jäällä. Hakanpää ehti pelata ennen koronavirustaukoa viisi ottelua NHL:ssä ja tehdä yhden maalin. AHL:ssä tilille on tullut tällä kaudella 47 ottelua tehoin 1+12=13.

Myös Hakanpään joukkuekaverit ovat huomanneet 28-vuotiaan suomalaisen kehityksen. Ducks-puolustaja Josh Mansonin mukaan Hakanpää on nyt aivan uusi pelaaja.

- Hakanpää on nyt ihan eri pelaaja kuin kauden alussa. Hän tuntee nyt olonsa mukavammaksi jäällä ja pysyy vauhdissa mukana. Hän on todella luotettava pelaaja ja pystyy kookkaana kaverina pelaamaan myös fyysisesti. Hän on erittäin hyvä lisä joukkueeseemme, Manson hehkutti NHL.comille.

Samoilla linjoilla on joukkueen ruotsalaispakki Hampus Lindholm.

- Hakanpää teki heti vaikutuksen. Kun juttelin hänen kanssaan, hän sanoi, että on helpompaa tulla (AHL:stä) ylös, kun pääsee pelaamaan kunnon minuutteja ja saa siitä itseluottamusta. Tulee tunne, että sinuun todellakin uskotaan, Lindholm kertoi.

Manson näkee, että joskus NHL:ssä onnistuminen on helpompaa kuin AHL:ssä.

- NHL:ssä pelataan parempia pelaajia vastaa kuin AHL:ssä. Toisinaan se tekee pelistä helpompaa, jos sitä vain pelaa oikealla tavalla. Hakanpää on hoitanut hommansa hienosti ja näyttänyt olevansa mies paikallaan.

Hakanpää pelasi vielä viime kaudella Kärpissä. Hän oli mukana myös Suomen MM-kultajoukkueessa ennen hyppyään rapakon taakse.

Lähde: https://www.nhl.com/fi/news/ducksin-hakanpaa-keraa-kehuja/c-316552080


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fulhamilla surkeaa Valioliigassa

24.10.2020 20:01:12