FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Videopelien ja treenaamisen parissa aikaansa viettävä Aleksander Barkov: "Olisi vaikea hypätä suoraan pudotuspeleihin"

31.3.2020 - 05:50:30


Jääkiekkoilija Aleksander Barkov odottaa rapakon takaisessa kodissaan Floridassa koronaviruspandemian laantumista. NHL-seura Florida Panthersin suomalaishyökkääjä on yrittänyt pitää itseään kunnossa.

- Minulla on pieni kuntosali kotona. Se auttaa paljon. Täällä on tietenkin hyvä sää, joten voi mennä ulos juoksemaan. Mutta olen lopettanut tenniksen pelaamisen, koska meidän täytyy olla kotona koko ajan. Olen tehnyt jotain lähes joka päivä. Se auttaa, Barkov kertoi NHL:n järjestämässä videohaastattelussa maanantaina.

Useat huippu-urheilijat ovat kertoneet ahmivansa tv-sarjoja tappaakseen aikaa kotieristyksessä. Barkov ei kuulu heihin.

- Minä en katso televisiota lainkaan. Minä pelaan vain videopelejä, Barkov virnuili.

NHL-kauden jatkumisesta ei ole vielä tietoa. Mutta jos se jatkuu, niin Barkov haluaisi palata kesken jääneeseen runkosarjaan. Joukkueet olivat pelanneet 68-71 ottelua 82 kierrosta käsittävästä runkosarjasta, kun NHL jäi tauolle vajaa kolme viikkoa sitten.

- Sitten kun kaikki on taas kunnossa, niin pääsemme takaisin jääkiekon pariin. Olisi vaikea mennä suoraan pudotuspeleihin ja playoff-intensiteettiin. Haluasin pelata mahdollisimman paljon otteluita ennen pudotuspelejä, Barkov sanoi.

Florida oli NHL:n jäädessä tauolle kolmen pisteen päässä sekä Atlantic-divisioonan kolmannesta sijasta eli viimeisestä suorasta playoff-paikasta että Itäisen konferenssin villi kortti -pudotuspelipaikoista.

- Luojan kiitos minun ei tarvitse tehdä niitä päätöksiä. Minä vain odotan, mitä liiga päättää tehdä kauden suhteen, Barkov totesi NHL:n loppukkauden mahdollissta systeemistä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!