NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL elättelee vielä toivoa - näin liigan pomo kommentoi tilannetta nyt

28.3.2020 - 18:03:40


Jääkiekkoliiga NHL:n kausi katkesi koronaviruspandemian vuoksi kaksi viikkoa sitten.

NHL elättelee vielä mahdollisuutta pelata kausi 2019-2020 loppuun, mutta liigassa tunnustetaan myös tosiasiat.

Koronavirus on ottanut Pohjois-Amerikan vasta nyt kunnolla haltuunsa ja se vaikuttaa luonnollisesti myös NHL-liigan suunnitelmiin.

- Olemme nyt huomanneet, että meillä saattaa olla suurempi aikaikkuna kuin mitä alun perin ajattelimme kesäkuukausien suhteen, ja meidän pitää hoitaa asiat niin, että olemme valmiit pelaamaan täyden runkosarjan ensi kaudella, NHL:n apulaiskomissaari Bill Daly kertoi NHL:n verkkosivuilla.

NHL saattaa joutua venyttämään meneillään olevaa kauttansa jopa ensi syksyyn asti. On väläytelty, että Stanley Cupin finaalit pelattaisiin vasta elokuussa. Tämä ei ole kuitenkaan NHL:n mieleen. Pelejä haluttaisiin pelata jo aiemmin.

- Edelleen toiveemme, joskaan ei välttämättä tavoitteemme on päästä pelaamaan hieman aikaisemmin, Daly sanoi.

68 pelattua runkosarjan ottelua olisi Dalyn mukaan riittävä määrä, jotta runkosarjan loppu voitaisiin jättää pelaamatta ja siirtyä suoraan pelaamaan pudotuspelejä.

- Jos meiltä vaaditaan sitä, niin voisimme olla valmiita pelaamaan vielä elokuussa. Jos meidän täytyy sovittaa ottelut paikoilleen, niin sitten löydämme keinot sovittaa ottelut paikoilleen, Daly vannoi.

Jos NHL-kausi loppuisi vasta elokuussa, niin se saattaisi vaarantaa seuraavan kauden alun. NHL-kauden 2020-2021 on määrä alkaa lokakuussa ainakin alkuperäisen suunnitelman mukaan.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!