NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL:n päälääkäri ei maalaa kovin ruusuista kuvaa - "Tämä pahenee ennen kuin paranee"

26.3.2020 - 09:30:44


Jääkiekon NHL-liiga on tauolla koronaviruspandemian takia. NHL unelmoi yhä, että kausi saataisiin pelattua loppuun jossain vaiheessa.

NHL:n päälääkäri Willem Meeuwisse ei maalaa tilanteesta kovin ruusuista kuvaa.

- Pandemia on vasta tulossa nopean kiihtymisen vaiheeseen. On vaikea ennustaa mihin tämä pandemia on menossa ja mikä aikataulu tulee olemaan, mutta uskomme tämän pahenevan ennen kuin se menee parempaan suuntaan, Meeuwisse totesi NHL:n verkkosivuilla.

NHL on jo kysellyt seuroilta niiden kotihallien tilannetta elokuun loppuun saakka. Jos Stanley Cup -ratkaistaisiin elokuun lopussa, niin silti liigan pitäisi reilusti ennen sitä ainakin järjestää "miniharjoitusleirit" ja pelata pudotuspelien muut kierrokset.

- Jos aiomme tuoda ihmisiä yhteen, niin pitäisi olla jonkinlaista luottamusta siihen, että pelaajat ja henkilökunta itsessään ovat terveitä, että pelaajat eivät olisi tartuttavia sillä hetkellä eikä heidän tuominen edes pienissä ryhmissä yhteen kasvattaisi riskiä saada tai tartuttaa koronavirusta.

- Ja sitten asiaa pitää ajatella laajemmin yhteiskuunnallisesti ja tiedostaa, että NHL:llä on ihmisiä 31 alueella ja niiden tilanne on todennäköisesti erilainen kaupungista toiseen, Meeuwisse jatkoi.

NHL jäi tauolle kaksi viikkoa sitten. Normaalissa tilanteessa runkosarja päättyisi huhtikuun alussa ja Stanley Cup -mestari olisi selvillä jossain vaiheessa kesäkuun alkupuoliskolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!