NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jos NHL-kausi jatkuu, niin Carolina saanee Vatasen ja tehopakin ruotuun - "Yhtäkkiä näyttääkin aika vakuuttavalta"

26.3.2020 - 06:30:08


Sami Vatanen ei ehtinyt tehdä debyyttiään Carolina Hurricanesin paidassa ennen kuin jääkiekon NHL-liiga jäi tauolle koronaviruspandemian takia. Carolina hankki suomalaispuolustajan NHL:n pelaajasiirtojen takarajalla noin kuukausi sitten.

Vatanen oli tuolloin loukkaantuneiden kirjoissa. Hänen toipumisensa otti kaupan jälkeen takapakkia.

- Kun teimme kaupan, niin meille kerrottiin, että Vatanen olisi valmis pelaamaan maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Niin ei käynyt, Carolinan päävalmentaja Rod Brind´Amour sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Carolinan takalinjoilta puuttuivat myös Dougie Hamilton ja Brett Pesce. Mikäli NHL kausi jatkuu jossain vaiheessa, niin Hamilton olisi todennäköisesti pelikunnossa. Pescen kausi taitaa olla joka tapauksessa paketissa.

Tammikuun puolivälissä loukkaantunut Hamilton ehti kerätä 47 ottelussa komeat tehot 14+26=40. Hänen piste per ottelu -lukemansa on NHL-pakkien neljänneksi paras tällä kaudella.

- Jos saisi nuo jätkät (Vatanen ja Hamilton) kokoonpanoon, niin yhtäkkiä joukkue näyttää erilaiselta. Yhtäkkiä tuo puolustuskalusto näyttääkin aika vakuuttavalta. Tuo olisi mielenkiintoista nähdä, Brind´Amour unelmoi.

NHL:n jäädessä tauolle Carolina majaili Itäisen konferenssin ensimmäisellä villi kortti -pudotuspelipaikalla. Hurricanes voitti viimeiset kolme otteluaan.

- Se oli varmaan (kauden) parhaita jaksojamme. Kaikki näytti menevän sillä tavalla kuin pitikin, joten se (tauon tuleminen) oli turhauttavaa. Tietenkin ajoitus oli huono kaikille, mutta meidän pelimme näytti hyvältä, Brind´Amour manaili.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03