FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL- ja muut urheilutähdet lahjoittavat nimikirjoituksella varustettuja tuotteita korona-hyväntekeväisyyteen

16.3.2020 - 05:45:10


Jääkiekon NHL-liigan ja muiden urheilulajien pohjoisamerikkalaiset tähdet ovat innostuneet lahjoittamaan nimikirjoituksillaan varustettuaja tuotteita hyväntekeväisyyshuutokauppaan. Rahat menevät hyväntekeväisyysjärjeistöille, jotka työskentelevät koronaviruksesta pahiten kärsivillä alueilla.

NHL-seura Dallas Starsin ruotsalaispuolustaja John Klingberg on lahjoittanut pelipaidan Winter Classic -ulkoilmaottelusta. Myös Florida Panthersin Jonathan Huberdeau on antanut pelipaitansa hyväntekeväisyyteen. Sekä Klingberg että Huberdeau pyysivät muitakin urheilijoita osallistumaan.

NHL-pelaajista pelipaitansa ovat lahjoittaneet muun muassa Vegas Golden Knightsin Marc-Andre Fleury ja Max Pacioretty, Floridan Mike Hoffman, St. Louis Bluesin David Perron sekä Anaheim Ducksin Rickard Rakell.

Mukaan ovat lähteneet muiden muassa myös koripallon NBA-liigan Stephen Curry ja Chris Paul, jalkapalloilija Tim Howard (maalivahdin hanskat), amerikkalaisen jalkapallon kolminkertainen Super Bowl -voittaja Patrick Chung, uintilegenda Michael Phelps sekä jääkiekon olympiakultaa 1980 voittanut "Miracle On Ice" -pelaaja Mike Eruzione.

Katso lista tuotteista:

http://pledgeit.org/for/athletesforrelief


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!