NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Toimittaja paljastaa: Carolinalle voiton torjunut Zamboni-kuski joutui pelaamaan palkatta

24.2.2020 - 13:03:22


NHL:n viikonlopun suurin puheenaihe oli Toronto Maple Leafsin jäähallin huoltomies David Ayres, joka sai yllätyskutsun vierasjoukkue Carolina Hurricanesin maalille.

NHL:n sääntöjen mukaan kotijoukkueen täytyy hoitaa hallille varamaalivahti, joka voi loukkaantumisten sattuessa astua kehiin. Carolinalla kävi niin huono tuuri, että joukkueen molemmat maalivahdit loukkaantuivat ottelussa, miksi varamiehelle oli käyttöä.

Toronton varamies oli 42-vuotias Ayres, joka oli päättänyt vaatimattoman pelaajauransa jo vuosia sitten. Nykyään hän toimii jäähallin huoltomiehenä ja Zamboni-jääkoneen kuljettajana. Ayres pääsi maalille toisessa erässä, ja hän teki tempun, johon kukaan ei uskonut: maalivahti pysäytti Toronton tähdet ja torjui Carolinalle 6-3-voiton.

Pelaaminen NHL-ottelussa ei kuitenkaan tuonut miehelle palkkaa. Toimittaja Darren Rovell paljasti Twitterissä, että Ayres pelasi tryout-sopimuksella, jossa palkaksi on määrätty tasan nolla dollaria.

Ayres ei jäänyt kuitenkaan tyhjin käsin, sillä hän sai pitää pelipaitansa ja lisäksi hänelle annettiin viinipullo sekä Carolina-vahti James Reimerin maila nimikirjoituksella. Tämän päälle Carolinan pelaajat antoivat maalivahdille tippiä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wimbledon 2020 on peruttu

1.4.2020 18:31:10