NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ilja Kovaltshuk vaihtaa seuraa NHL:ssä

24.2.2020 - 05:00:17


Ilja Kovaltshuk siirtyi jo kauden kolmanteen seuraansa jääkiekon NHL-liigassa sunnuntaina. Washington Capitals hankki Kovaltshukin Montreal Canadiensista. Montreal saa vaihdossa kolmannen kierroksen varausvuoron ensi kesän NHL-draftissa.

Kovaltshuk liittyy Washingtonin venäläiskaartiin, johon kuuluvat kapteeni Aleksandr Ovetshkin, keskushyökkääjä Jevgeny Kuznetsov, puolustaja Dimitri Orlov ja maalivahti Ilja Samsonov.

- Ilja on taitava hyökkäävä pelaaja, jonka uskomme tuovan meille lisää syvyyttä ja joustavuutta yläkertaan, Washingtonin General Manager Brian MacLellan totesi seuran verkkosivuilla.

Kovaltshuk palasi viiden vuoden mittaiselta KHL-reissultaan NHL:ään, kun hän solmi kesällä 2018 sopimuksen Los Angeles Kingsin kanssa. Kingsin ja venäläislaiturin tiet erkanivat viime joulukuun puolivälissä. Montreal nappasi hänet riveihinsä tammikuun alussa vapailta markkinoilta. Kovaltshuk ehti pelata Canadiensissa 22 ottelua tehoilla 6+7=13.

Atlanta Thrashers varasi Kovaltshukin kesän 2001 NHL-draftissa numerolla yksi. Hän on edustanut Atlantan, Los Angelesin ja Montrealin lisäksi New Jersey Devilsia. Kovaltshukin NHL-saldo on 919 ottelua ja 442+430=872 pistettä.

NHL:n pelaajasiirtojen takaraja umpeutuu maanantaina klo 22 Suomen aikaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wimbledon 2020 on peruttu

1.4.2020 18:31:10