NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL:ssä syntyi yksi kaikkien aikojen tarinoista - katso NHL-legendan tunnetta tihkunut puhe 42-vuotiaalle Zamboni-kuskille!

23.2.2020 - 18:49:37


Jääkiekon NHL-liigassa syntyi viime yönä Suomen aikaa yksi kaikkien aikojen kiekkotarinoista.

Carolina Hurricanesin molemmat maalivahdit loukkaantuivat ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan ja näin hätiin hälytettiin jääkoneenkuljettajana toimiva 42-vuotias David Ayres.

Ottelun käsikirjoituksen piti olla tämän jälkeen selvä: Ayresilla ei ollut ennen iltaa minkäänlaista kokemusta ammattikiekosta, joten Toronton odotettiin mättävän rumat numerot taululle.

Ayres päästikin Toronton kannalta lupaavasti kaksi ensimmäistä kiekkoa selkänsä taakse, mutta sen jälkeen Leafs jäätyi täysin ja Ayres sai torjua NHL-uransa ensimmäisen ja todennäköisesti myös viimeisen voittonsa.

Ottelun jälkeen Carolinan päävalmentaja Rod Brind´Amour piti kopissa tunnetta täynnä olevan puheen.

- Ei ole montaa kertaa pelissä, kun saat loistavan muiston. Mutta sen takia tätä tehdään. Te annoitte minulle yhden hienon muiston kaverit. Ja annoitte muiston myös itselleni. Se on yksi v**un suuri muisto, joka minulla tulee aina olemaan. Se miten te pelasitte kolmannessa erässä sinulle ja toisillenne. En tiedä, mikä biisi tämä on, mutta soittakaa se nyt v**tu, Brind´Amour sanoi Carolinan Twitterissä julkaisemalla videolla pukukopissa ja osoitti hätäväravahti David Ayresia.

Videon voit katsoa jutun alta.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!