NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kaapo Kakko lähtee nyt Suomeen, mutta ”ihan vaan nopeasti”

22.1.2020 - 06:47:54


NEW YORK. New York Rangersin hyökkääjä Kaapo Kakko saa nyt ensimmäisen kunnollisen hengähdystauon NHL-tulokaskaudellaan. Tähdistöottelusta ja väliviikosta johtuen Rangers ei pelaa yhdeksään päivään.

Kakko, 18, käyttää ajan hyödykseen ja lähtee Suomeen.

– Joo, käyn ihan vaan nopeasti, Kakko vahvisti tiistaisen ottelun jälkeen.

– Totta kai siinä ehtii huilaamaankin, kun Suomessa on. Tekee varmasti hyvää. Pitkään aikaan en ole perhettä ja kavereita nähnytkään!

Viimeisessä taukoa edeltäneessä NHL-ottelussa Kakko esiintyi vahvasti, vaikka New York Islandersille 2-4-kotitappio tulikin. Osittain tähtihyökkääjä Artemi Panarinin poissaolon takia Kaapo sai tavallista enemmän vastuuta.

Panarin teki viime kesänä Rangersin kanssa 81,5 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen. Venäläinen on ollut hintansa väärti ja tehnyt hulppeat 68 tehopistettä.

– Hän on ollut kyllä tosi iso kaveri meille. Kyllä olisi taas tarvittu. Kun ajattelee, kuinka paljon pisteitä hän on meille tehnyt, niin suuri palanen hän on tietysti joukkuettamme, Kakko selvensi.

Madison Square Gardenissa ottelun jälkeen Rangersin valmentaja David Quinn kertoi, että Panarin on taistellut viitisen päivää ylävartalovamman kanssa, mutta joutuu tuskin olemaan pitkään poissa tositoimista.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!