NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL-valmentaja sivuuttaa puheet Kaapo Kakon alavireestä: ”Pelannut hyvin jo pitkän aikaa”

22.1.2020 - 06:23:56


NEW YORK. New York Rangersin NHL-valmentaja David Quinn vakuuttelee luottamustaan joukkueen tähtitulokkaaseen, Kaapo Kakkoon.

Todistelulle on ollut tarvetta, sillä Kakon maali- ja pistetuotanto on jäänyt kauas odotuksista. Tiistain paikalliskamppailussa Quinn teki konkreettisen siirron Kakon hyväksi ja nosti suomalaishyökkääjän ykkösketjuun.

– Itse asiassa olen tykännyt hänen esityksistään jo pidemmän aikaa, Quinn sanoi pelin jälkeen.

Viime ottelut Kakko on pelannut lähinnä Filip Chytilin ja Brett Howdenin ketjussa.

– Nuori ketjumme on pelannut hyvin yhteen. Nyt kun emme tahtoneet saada maaleja aikaiseksi viidellä viittä vastaan, aloin sekoittaa ketjuja. Vastustaja käytti paikkansa, me emme. Hyvää peliä, mutta tulos ei ollut sitä, mitä haimme.

New York Islanders voitti Madison Square Gardenissa maalein 4-2. Kakko aloitti Chytilin ja Howdenin rinnalla, mutta sai ottelun edetessä paljon vastuuta Mika Zibanejadin johtamassa ykkösketjussa, jossa toista laitaa pelasi Chris Kreider.

Tähtihyökkääjä Artemi Panarin oli ottelusta sivussa ylävartalovamman takia. Zibanejad, joka puhuu sujuvasti suomea, koki joukkueensa pelanneen silti kohtuullisesti.

– Tehtiin kovasti töitä ja yritettiin tehdä parhaamme tässä tilanteessa. Päästiin hyvin vastustajan maalille, mutta maalivahdilta (Thomas Greiss) tuli isoja torjuntoja. Tämä nyt oli tällainen ilta, rauhallinen Zibanejad jutteli.

All-Star-tauon ja väliviikon johdosta NY Rangers pelaa seuraavaksi vasta 31. tammikuuta. Silloin vieraaksi tulee Detroit Red Wings.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!