NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL-pelaajat äänestivät: Aleksander Barkov on sarjan aliarvostetuin pelaaja

21.1.2020 - 11:32:48


NHL-pelaajat ovat jälleen äänestäneet Florida Panthersin suomalaistähden Aleksander Barkovin sarjan aliarvostetuimmaksi pelaajaksi.

Äänestyksen toteutti The Athletic -sivusto, joka kysyi erilaisia kysymyksiä 392 NHL-pelaajalta.

22 prosenttia vastaajista näki, että Barkov on NHL:n aliarvostetuin pelaaja. Toiseksi aliarvostetuimpana pidetään Barkovin ketjukaveria, Jonathan Huberdeauta, joka sai yhdeksän prosenttia äänistä.

- Barkovilla on kaikista isoista pelaajista parhaat kädet. Hän on valtava, hänellä on uskomaton laukaus ja uskomaton peliäly. Hänellä on kaikki samassa paketissa. Hänen pelissään ei ole mitään puutteita, sanoi eräs Central-divisioonan joukkueessa pelaava pelaaja.

Athletic kysyi myös, kuka on pelaajien mielestä NHL:n paras pelaaja. Ylivoimainen voittaja oli Edmonton Oilersin Connor McDavid 63 prosentin osuudellaan. Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby oli vasta kolmantena, sillä kakkospaikalle kiilasi Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon, joka sai äänistä 17 prosenttia. Crosby sai ääniä kaksi prosenttia vähemmän.

Parhaaksi puolustajaksi valittiin Tampa Bay Lightningin Victor Hedman (17 prosenttia). "Likaisimmaksi" pelaajaksi valittiin puolestaan Boston Bruinsin Brad Marchand (29), mikä ei yllätä ketään.

Athletic kysyi pelaajilta myös hieman erilaisia kysymyksiä. Yksi kysymys oli, kenen NHL-pelaajan kanssa olisi mukavin lähteä kaljalle. Omaa joukkuekaveria ei saanut valita. Suosituinta illanistujaisseuraa oli Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkin, joka sai äänistä 14 prosenttia.

Pelaajilta kysyttiin myös parhaimmista ja huonoimmista tuomareista. Ylivoimaisesti tykätyin tuomari on Wes McCauley (71). Vähiten tykätään puolestaan Justin St. Pierrestä (42).

- St. Pierre on ehkäpä ylimielisin ihminen, jonka olen tavannut. Rehellisesti sanoen hän näyttää vihaavan pelaajia. Hän kohtelee kaikkia huonosti, paljasti eräs Central-divisioonan pelaaja.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!