NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Joukkuekaverit tekivät ikimuistoisen eleen historiaa tehneelle NHL-tähti Patrick Kanelle - "syytti" asiasta hienojen eleiden erikoismiestä

20.1.2020 - 11:04:52


NHL-jääkiekkotähti Patrick Kane nousi viime yönä Suomen aikaa harvalukuiseen kerhoon.

Kanesta tuli vasta 10:s yhdysvaltalaispelaaja, joka on rikkonut 1000. NHL-tehopisteen rajan runkosarjassa.

Rajapyykki meni rikki Chicago Blackhawksin kaataessa Winnipeg Jetsin 5-2-lukemin. Kane syötti ottelussa joukkueensa 4-1-osuman, jonka viimeisteli Brandon Saad.

Maalin jälkeen joukkuekaverit eivät suinkaan menneet onnittelemaan maalintekijä Saadia, vaan kaikki ryntäsivät Kanen luokse. Joukkuekavereilla oli siis tarkkaan tiedossa, mitä juuri oli tapahtunut.

- En tiedä kuka sen järjesti tai mistä siinä oli kyse, mutta olen varma, että Jonathan Toewsilla on jotain tekemistä asian kanssa, Kane virnisti Blackhawksin verkkosivuilla.

Kane lienee oikeassa. Toews tunnetaan kapteenina, joka huomioi kanssapelaajat. Lisätietoja voi kysellä, vaikka Kimmo Timoselta, jolle Toews ojensi ensimmäisenä Stanley Cupin 2015.

Kane on voittanut Blackhawksin paidassa kolme Stanley Cupia (2010, 2013 ja 2015). Nuorimpana amerikkalaisena 1000. NHL-pisteen yltänyt Kane on Chicagon ykkösvaraus kesältä 2007 ja on pelannut koko uransa Blackhawksissa.

- Olen ollut hyvin onnekas urani aikana. Kun saavuttaa jotain tällaista, niin aina tulee mietittyä niitä pelaajia, joiden kanssa on saanut pelata, Kane kiitteli.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!