NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL-seuran surkea kausi on poikinut jo kahdet potkut vaikka fanit olivat vielä syksyllä innoissaan - "Kuka voisi heitä syyttää siitä"

16.1.2020 - 15:45:20


New Jersey Devils lähti suurin odotuksin jääkiekon NHL-kauteen.

Seura oli saanut kesän varaustilaisuudesta ikäluokkansa ykköslupauksen Jack Hughesin ja kiinnittänyt vapaiden pelaajien markkinoilta muun muassa tähtipuolustaja P.K. Subbanin.

Juuri neljän vuoden jatkosopimuksen tehnyt GM Ray Shero näytti nerokkaalta vielä kesällä, mutta Shero sai taannoin potkut. Vain kahdeksan kuukautta pitkän jatkosopimuksensa allekirjoittamisen jälkeen.

Devilsin kausi on ollut surkea. Shero sai lähteä, mutta sitä ennen päävalmentaja John Hynes oli ehtinyt saada jo potkut. Kesän isot hankinnat ovat enemmän tai vähemmän epäonnistuneet ja Jack Hughes ei ole ollut ainakaan toistaiseksi mikään sateentekijä.

Arvostettu NHL-toimittaja Elliotte Friedman käy Devilsin tilannetta läpi tuoreessa 31 thoughts-podcastissaan.

- GM Ray Shero voitti draftarvonnan, varasi Jack Hughesin, hankki PK Subbanin ja Nikita Gusevin sekä sai "vahvistavan" tekstiviestin Taylor Hallilta, Friedman pyörittelee Devilsin kesän vaiheita.

- Devilsin fanit olivat syystäkin innoissaan. Kuka voisi syyttää heitä siitä, Friedman jatkaa.

- Tämä herättää kysymyksen, missä mentiin metsään? Ensimmäinen asia on selvä: Devils otti heti kauden alkuun muutaman ikävän ja brutaalin tappion ja kausi lähti heikosti liikkeelle. Hynes sai potkut 3. joulukuuta. 13 päivää myöhemmin Hall oli kaupattu, Friedman pohtii.

Devilsin kausi on ollut sysimusta. Joukkue on itäisessä konferenssissa vasta sijalla 14 ja pudotuspelipaikka vaatisi jo pienen ihmeen. Nyt seura on muuttunut pudotuspelien mustasta hevosesta joukkueeksi, joka yrittää "realisoida omaisuuttaan" muun muassa kauppaamalla esimerkiksi suomalaispuolustaja Sami Vatasen muualle. Suomalaispuolustajasta voisi irrota palasia, joista voi olla hyötyä tulevaisuudessa.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!