Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lähde: Kingsin hyllyttämä Ilja Kovaltshuk painiskelee NHL:n ja KHL-tarjouksen välillä

14.12.2019 - 09:30:56


Jääkiekon NHL-liigaseura Los Angeles Kings ilmoitti jo kuukausi sitten, että hyökkääjä Ilja Kovaltshukia ei tulla laittamaan joukkueen pelaavaan kokoonpanoon "hamaan tulevaisuuteen" asti. Venäläisveteraani on nähty Kings-paidassa viimeksi 9. marraskuuta.

Kovaltshuk teki paluun NHL-jäille solmittuaan kolmen vuoden mittaisen sopimuksen Los Angelesin kanssa kesällä 2018. Se on osoittautunut Kingsin kannalta massiiviseksi virheeksi.

Los Angeles voitti kohta päättyvällä vuosikyemmenellä Stanley Cup -mestaruuden kahdesti. Ilmeisesti seuran johto luuli, että nykyisestä rungosta saisi puristettua vielä lisää menestystä ja hankki Kovaltshukin. Sitä menestystä ei tullut eikä tule ennen kuin seura käy läpi massiivisen uudelleenrakennusprojektin.

Siihen projektiin ei tarvita 36-vuotiasta Kovaltshukia. Venäläisten NHL-pelaajien asioista yleensä hyvin perillä oleva toimittaja Igor Eronko kertoi, että Kovaltshukin sopimusta ollaan purkamassa.

Eronkon mukaan Kovaltshuk haluaisi kuitenkin jäädä NHL:ään, mutta on myös saanut rahakkaan tarjouksen KHL-liigan Avangard Omskilta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!