Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Toisen polven NHL-pelaajat taistelussa muistokiekosta - "Totta kai hän oli varastamassa sitä"

13.12.2019 - 07:15:17


Toisen polven NHL-jääkiekkoilijat, Montreal Canadiensin maalivahti Cayden Primeau ja Ottawa Senatorsin hyökkääjä Brady Tkachuk ovat ajautuneet erikoiseen kiistaan. Primeau sai lopulta muistoesineensä, mutta ei ilman pientä draamaa.

Primeau sai tililleen ensimmäisen NHL-voittonsa keskiviikkona, kun Montreal kukisti Ottawan kotonaan jatkoajalla 3-2. Voittokiekko päätyi kuitenkin ensin Tkachukin haltuun. Luukkuvahtina toiminut Canadiensin supertähti Carey Price joutui hakemaan pelivälineen Tkachukilta.

- En rehellisesti edes tajunnut, että se oli hänen ensimmäisen voiton kiekko. Tunnen Priemaun. Pelasin hänen kanssaan U18 MM-kisoissa ja voitimme kultaa yhdessä. Aion vain antaa kiekon lapselle katsomossa, Tkachuk kertoi The Athletic -verkkojulkaisulle.

USA kukisti Suomen U18 MM-finaalissa 2017. Tkachuk oli tuon joukkueen kapteeni, Primeau kolmosvahti.

Montresalin leirissä ei sulatettu Tkachukin selitystä.

- Luulen, että (Tkachuk yritti varastaa kiekon), Price arveli.

- Totta kai hän yritti varastaa sen, Montrealin hyökkääjä Brendan Gallagher totesi.

Caydenin isä on entinen NHL:n tähtisentteri Keith Primeau. Bradyn isä Keith Tkachuk on entinen NHL:n tähtilaituri ja veli Matthew Tkachuk nykyinen Calgary Flamesin laituri.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!