Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Patrik Laine omituisista tilastolukemistaan - "Yritän syöttää, jotta he eivät vihaisi minua"

12.12.2019 - 09:15:21


Winnipeg Jetsin Patrik Laine teki kolmella ensimmäisellä kaudellaan jääkiekon NHL-liigassa yhteensä 110 maalia. Se oli sen jakson kuudenneksi kovin lukema NHL:ssä.

Tällä kaudella Laine on kerännyt 29 ottelussa 9+20=29 pistettä. Hän on Winnipegin sisäisessä maalipörssissä vasta neljäntenä, mutta johtaa Jetsin syöttöpörssiä.

- Tämä on mennyt hyvin. Joukkueena olemme voittaneet paljon otteluita, mikä on hyvä. Minulla on reilusti enemmän syöttöjä kuin maaleja, mikä on vähän omituista. Mutta pisteet ovat silti pisteitä ja joukkue voittaa, joten jääkiekko on hauskaa, Laine kertoi Sportsnet-kanavan haastattelussa.

Winnipeg on Central-divisioonassa kolmantena ja vain kolmen pisteen päässä koko Läntistä konferenssia johtavasta Colorado Avalanchesta.

Laine on pelannut tällä kaudella paljon Mark Schiefelen ja Kyle Connorin ketjukaverina.

- Olen aina ollut hyvä syöttelijä, mutta viimeiset kolme kautta olen aina kiekon saadessani ajatellut laukausta. Nyt pelaan kahden eliittimaalintekijän kanssa. He tulevat lopulta olemaan vapaina, joten yritän löytää heidät, jotta he eivät vihaisi minua, Laine virnisteli.

- Jos näin tulee olemaan, että saan enemmän syöttöpisteitä kuin maaleja, niin silleen se vain on. En välitä niin kauan kuin joukkue voittaa. Vain sillä on minulle merkitystä, Laine jatkoi.

Laine on monipuolistanut peliään. Nykyisten ketjukavereiden lisäksi vain kapteeni Blake Wheeler on saanut Jets-hyökkääjistä keskimäärin enemmän jääaikaa.

- Viime kaudella ajattelin vain hyökkäyspeliä. Tällä kaudella olen keskittynyt enemmän puolustamniseen, koska sillä tavalla ansaitsen enemmän jääaikaa.

Jets pelaa torstaina NHL-jumbo Detroit Red Wingsin hallissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!