Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Taas vaihdos NHL-penkin takana - San Jose Sharks antoi kenkää päävalmentajalleen

12.12.2019 - 05:45:30


Haiparvella on uusi käskyttäjä. Jääkiekon NHL-liigaseura San Jose Sharks ilmoitti keskiviikkona erottaneensa päävalmentaja Peter DeBoerin. Apuvalmentajana toiminut Bob Boughner nimettiin väliaikaiseksi päävalmentajaksi.

NHL:n kärkikastiin veikkailtu San Jose löytyy tällä hetkellä 31 joukkueen liigassa sijalta 24. Viisi viimeistä otteluaan hävinnyt Sharks on viiden pisteen päässä Läntisen konferenssin playoff-viivasta.

San Jose eteni DeBoerin ensimmäisellä kaudella 2015-16 Stanley Cup -finaaleihin. Viime keväänä Sharks ylsi Läntisen konferenssin finaaleihin saakka.

- Kun on menestynyt aikaisemmin, niin muutos ei ole koskaan helppoa. Mutta uskomme, että tämä joukkue pystyy paljon parempaan kuin mitä olemme esittäneet tähän mennessä. Tarvitsemme uuden äänen. Pelimme ei ole vastannut tällä kaudella odotuksia niin joukkueena kuin yksilöinä, San Josen General Manager Doug Wilson perusteli seuran verkkosivuilla.

Boughnerilla on aikaisempaa NHL-päävalmentajakokemusta Florida Panthersista.

San Jose antoi kenkää myös apuvalmentajille Steve Spottille ja Dave Barrille sekä maalivahtivalmentaja Johan Hedbergille. Heidän tilalleen tulevat Roy Sommer, Mike Ricci ja Jevgeni Nabokov (mv-valmentaja).

DeBoer on toiminut NHL:ssä päävalmentajana myös Floridan ja New Jersey Devilsin penkkien takana.

Päävalmentajaa ovat tällä kaudella NHL:ssä vaihtaneet myös New Jersey, Toronto Maple Leafs, Calgary Flames ja Dallas Stars.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!