NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sami Vatanen mukana hyvässä ja pahassa - sitten loukkaantui

7.12.2019 - 06:15:22


Päävalmentajaa jo vaihtanut New Jersey Devils jatkoi tappiokulkuaan jääkiekon NHL-liigassa perjantaina. New Jersey hävisi Chicago Blackhawksille kotonaan voittolaukauskilpailun päätteeksi 1-2.

Sami Vatanen syötti New Jerseyn ainoaksi osumaksi jääneen Taylor Hallin 1-0 -ylivoimamaalin. Osuma oli toissa kaudella NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi valitulle Hallille vasta kauden viides. Vatasen saldo on nyt 4+7=11.

Vatanen istui jäähyllä, kun Chicago tasoitti toisen erän puolivälissä. Alex DeBrincat laittoi Patrick Kanen laukauksesta tulleen paluukiekon sisään.

Vatanen joutui jättämään kaukalon kolmannessa erässä. Hän sai kiekon päähänsä. Chicagon Olli Määttä oli sivussa flunssan takia.

Rankkarikisan neljä ensimmäistä miestä laittoi pikkumustan reppuun. Ratkaisu nähtiin viidennellä kierroksella, kun viime kesän NHL-draftissa kolmantena varattu Chicagon Kirby Dach onnistui. Samassa draftissa ykkösenä varattu New Jerseyn Jack Hughes ei sen sijaan onnistunut.

New Jersey on NHL:n Itäisessä konferenssissa ja koko liigassa toiseksi viimeisellä sijalla. Devilsin neljästä peräkkäisestä tappiosta kaksi viimeisintä on tullut uuden päävalmentajan Alain Nasreddinen alaisuudessa.

Chicago on lännen puolella kolmanneksi viimeisenä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!