FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL-debyyttiään odottava 26-vuotias suomalaisvahti: "Kaikki nuo töyssyt matkan varrella ovat tehneet henkisesti vahvemmaksi"

13.11.2019 - 09:00:25


Nyt se on lähempänä kuin koskaan. Nimittän suomalaismaalivahti Kasimir Kaskisuon debyytti jääkiekon NHL-liigassa. Toronto Maple Leafs nosti Kaskisuon NHL-vahvuuteen tiistaina.

- Tämä on aika hullua. Tämä päivä meni vähän usvassa. Iloinen päivä minulle ja perheelleni. Tämä on hullua, mutta jännittävää, Kaskisuo sanoi Toronton verkkosivuilla.

Varaamaton Kaskisuo, 26, sai NHL-sopimuksen USA:n yliopistosarjan kautta keväällä 2016. Sen jälkeen Toronton farmijoukkueen ohelle on tullut tutuksi myös "farmin farmi" eli ECHL-liiga. Toissa kaudella hänet heivattiin lisäksi toisen NHL-seuran farmijoukkueeseen lainalle.

- Kaikki nuo töyssyt matkan varrella ovat valmistaneet minua ja tehneet henkisesti vahvemmaksi. Uskon, että se on yksi vahvuuksistani, että olen käynyt läpi paljon ja minua on heitelty kaikkialle. Yritän valjastaa sen edukseni, Kaskisuo sanoi.

Nyt se palkinto kaikesta tuosta on lähellä.

- Viime kauden puolivälistä lähtien olen päässyt vauhtiin ja olen pystynyt pysymään sillä tasolla tämän kauden alussa. Tämä on tietenkin askel korkeammalle tasolle. Tulen näkemään erilaisia laukauksia harjoituksissa.

Toronton ykkösvahtina toimii tanskalainen Frederik Andersen. Kaskisuolla ei ole vielä tietoa mahdollisesta NHL-debyytistä.

- Nämä ovat olleet kiireiset 24 tuntia. Yritän vain valmistautua torjumaan kiekkoja harjoituksissa. Katsotaan sitten, Kaskisuo mietiskeli.

Toronto pelaa tällä viikolla kolme ottelua.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!