FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kaapo Kakolla meni asuminen uusiksi New Yorkissa – ”Ei ole hirveästi tarvinnut aikaa keittiössä viettää”

21.10.2019 - 06:01:40


NEW YORK. NHL-jääkiekkoilija Kaapo Kakon, 18, asettuminen Yhdysvaltoihin etenee. Nyt on New Yorkissa hotelliasuminen jäänyt taakse.

– Pääsin yhteen perheeseen, ja sieltä on löytynyt minulle ihan hyvät tilat. Ei ole hirveästi tarvinnut aikaa keittiössä viettää. Omalta kohdalta ihan hyvä valinta, Kakko kertoi sunnuntaina.

Erikoisen otteluohjelman takia Rangers on pelannut vasta kuusi ottelua, mutta nyt tahti tihenee.

– Päivät ovat välillä olleet vähän tylsiä, kun ollaan pelattu niin vähän. Lähinnä on tullut katseltua sarjoja tabletilta. Nyt päästään pelaamaan kunnolla, ja toivottavasti saan vähän enemmän peliaikaa. Uskon, että oma peli lähtee nyt kivammin rullaamaan.

Sunnuntaina Kakon edustama New York Rangers hävisi kotonaan Vancouver Canucksille maalein 2-3. Tappio oli Rangersille neljäs perättäinen.

Rangersilla ei kulje, eikä oikein Kakollakaan. Vaikean hetken keskellä suomalaishyökkääjän ilme kuitenkin kirkastuu, kun puheeksi otetaan Suomen maajoukkue. Kakko on ollut leijonapaidassa voittamassa MM-kultaa niin miehissä kuin alle 20- ja 18-vuotiaissa. Huippumaat eivät ole tosin pelanneet parhailla parhaita vastaan kolmeen vuoteen. Aito arvoturnaus saatetaan nähdä World Cupissa 2021 tai olympialaisissa vuotta myöhemmin.

– Olympialaisissa täytyy ehdottomasti olla kaikki NHL-pelaajat mukana. Ihan selvä homma. Maajoukkueessa kaikki tapahtumat ovat olleet aika hienoja, sanoo Kakko.

Kuudessa ensimmäisessä NHL-ottelussaan Kakko on tehnyt yhden maalin.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!