FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kaapo Kakolle avautuu ovi NHL-uran ensimmäiseen maalisumaan

16.10.2019 - 18:06:57


New York Rangersin NHL-ottelurytmi ei ole tehnyt toistaiseksi palveluksia tähtitulokas Kaapo Kakolle. Nyt tahti muuttuu.

Kaksi päivää kauden avausottelun - eli Kakon NHL-debyytin - jälkeen Rangersilla oli vieraspeli Ottawassa, mutta sitä seurasi erikoinen, viikon mittainen ottelutauko. Viime lauantaina Rangers vihdoin isännöi Edmonton Oilersia, ja Kakko pääsi tekemään NHL-uransa avausmaalin.

Oilers-pelin jälkeen Rangers huilasi taas. Taukoa tulee neljä päivää. Näin ollen keskiviikon kierroksen jälkeen Rangersilla on vain 3 peliä plakkarissa, siinä missä eniten pelanneet ovat päässeet jo 8 kertaa askiin.

Vihdoin torstaina alkaa tapahtua. Rangers pelaa perättäisinä päivinä vierasottelut New Jersey Devilsiä ja Washington Capitalsia vastaan. Näin Kakko pääsee kokemaan ensimmäisen kerran NHL-urallaan back-to-back -otteluiden haasteet.

Vieraskamppailuiden jälkeen Rangers pelaa viisi kotiottelua kymmenen päivän sisään.

On ilmiselvää, ettei Kakko, 18, ole vielä päässyt pelirytmiin. Harjoitusottelut mukaan lukien hän on koonnut NHL-ryhmässä tehot 1+1, kun takana on kuusi esiintymistä. Torstaina alkava ottelurupeama tekeekin jääkiekkolupaukselle enemmän kuin hyvää. Seitsemän ottelun rimpsu 13 päivään näyttää, mistä kaveri on tehty - ja todennäköisesti avaa hänelle oven NHL-uran ensimmäiseen maali- ja pisteputkeen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!