NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Tosi hieno homma, hyvä jätkä” – NHL-vahti Mikko Koskinen uudessa kilpailutilanteessa

11.10.2019 - 07:44:44


NEWARK, NEW JERSEY. Edmonton Oilersin NHL-maalivahti Mikko Koskinen sai täksi kaudeksi rinnalleen oivallisen kirittäjän, kokeneen Mike Smithin.

Kun Edmonton pelasi torstaina vieraissa New Jersey Devilsiä vastaan, koitti Koskisen torjuntavuoro. Voitto maalein 4-3 varmistui voittomaalikilpailussa. Koskisella ja Smithillä on nyt molemmilla kaksi starttia tältä kaudelta.

– Tosi hieno homma, hyvä jätkä. Hän tuo paljon johtajuutta ja tietotaitoa pukukoppiin. Arvostettu kaveri, Koskinen kuvaili Smithiä ottelun jälkeen.

– Olen tosi onnellinen, että hän on täällä. Minä taas yritän tehdä omaa juttuani ja pysäyttää kiekkoja mahdollisimman hyvin. Osaan sen paremmin kuin johtajuusjutut.

Torstaina Devilsin 3-2-johtomaali nostatti hieman porua Edmontonin leirissä. Koskinen oli jäissä, ja Damon Severson pääsi sijoittamaan käytännössä tyhjiin. Suomalaisvahti ei usko Devils-hyökkääjä Kyle Palmierin häirinneen tilanteessa.

– Nopeasti katsoin taululta, ja olisiko siinä meidän oma pakki jäänyt vähän jumiin. Se olikin sitten aika tekemätön paikka.

Supertähti Connor McDavidin tasoitettua edettiin jatkoajalle ja edelleen voittomaalikilpailuun. ”Rankkareissa” yhtään kiekkoa ei mennyt Koskisen selän taakse. Edmonton on voittanut kauden kaikki neljä otteluaan.

– Kaikki hyökkääjät ovat tässä liigassa kovia, kaikki pystyvät kyllä maalin tekemään (rankkarista). Jos ei ole valmiina, heti on kiekko repussa.

– Tietyllä tavalla ollaan oltu vähän onnekkaitakin. Loputtomiin ei voida tulla tappiolta voittoon. Tilanteeseen ei saa tuudittautua. Varaa on parantaa. Joukkueessa on hyvä fiilis, ja tästä on hyvä rakentaa, näkee Koskinen.

Vaikka Koskinen, 31, on jääkiekkoilijana kokenut, NHL-kamppailuita on vyöllä vasta 61. Koskinen piipahti New York Islandersissa vuosikymmenen alussa. Edmontoniin hän siirtyi viime kaudeksi.

Pasi Tuominen
Newark, New Jersey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jälleen dopingkäry Venäjällä

29.5.2020 17:16:29