NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Markus Granlundin NHL-ketjun peli tökkii: ”Ei saatu oikein mitään aikaan”

11.10.2019 - 07:12:29


NEWARK, NEW JERSEY. Viime vuosina ankarasti parjattu NHL-joukkue Edmonton Oilers on kääntämässä suuntaa, ja omaa rooliaan uudessa tulemisessa näyttelee monipuolinen suomalaishyökkääjä Markus Granlund.

Oilers on avannut kauden neljällä voitolla. Neljäs voitto tuli torstaina New Jerseyn Newarkissa, missä öljymiehet kukistivat paikallisen Devilsin maalein 4-3 voittomaalikilpailun jälkeen.

Ottelutapahtumat Prudential Centerissä eivät varsinaisesti hivelleet silmää. Granlundille pistepotti kuitenkin kelpasi.

– Ei ehkä paras peli meiltä. Toisaalta on hyvä merkki, että pystytään ottamaan kaksi pistettä, vaikka pelataan vähän huonomminkin. Se on pitkässä kaudessa tärkeä asia, hyökkääjä rupatteli hallin käytävällä kamppailun jälkeen.

Granlund pelasi Oilersin nelosketjussa ruotsalaisen Joakin Nygårdin ja sveitsiläisen Gaetan Haasin kanssa.

– Omalla ketjulla ei saatu oikein mitään aikaan. Kun on uusia kavereita rinnalla, se ottaa aikansa. Tärkeintä silti, että joukkue voitti.

– Kukaan joukkueen ulkopuolella ei tainnut uskoa, että saadaan näin hyvä alku. Totta kai itse uskottiin. Joka peliä lähdetään voittamaan. Täytyy muistaa, että kausi on pitkä, ja välillä tulee alamäkiäkin. Ne täytyy vaan pystyä pitämään lyhyinä, Granlund järkeili.

Granlund, 26, liittyi Edmontoniin kesällä vapaana agenttina. NHL:ssä hän on edustanut myös Calgary Flamesia ja Vancouver Canucksia.

Pasi Tuominen
Newark, New Jersey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!