NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Haluan maalata, joten paineita on" - Rangers-leirin vakuuttaneella Kaapo Kakolla pitkä odotus kolmanteen NHL-otteluun

10.10.2019 - 08:00:23


New York Rangersin ohjelma jääkiekon NHL-liigakauden alussa on niin ihmeellinen, että Kaapo Kakko on pelannut vasta kaksi ensimmäistä otteluaan. Rangers pelasi viime viikolla torstaina ja lauantaina. Sen jälkeen tuli outo viikon tauko, ja Kakko pääsee kolmanteen NHL-otteluunsa vasta tämän viikon lauantaina.

Kakko on jo ehtinyt vakuuttaa Rangers-leirin pienestä otannasta huolimatta.

- Kakko on valmiimpi (NHL:ään) kuin useimmat 18-vuotiaat pelitavallaan ja fyysisyydellään. Hän ei pelkästään taklaa, vaan suojaa myös kiekkoa ja pelaa. Odotan innolla, mihin hän pystyy, Rangersin ruotsalaistähti Mika Zibanejad hehkutti NHL:n verkkosivuilla.

Rangersin päävalmentaja David Quinn uskoo suomalaistulokkaan tasaisuuteen.

- En usko, että Kakolla tulee olemaan kovin paljon huonoja iltoja. Saattaa olla, että hänellä ei ole hyvä ilta, mutta se ei ole myöskään huono ilta. Se jo tekee pelaajasta ammattilaisen. Kyse ei ole niinkään siitä, miten hyvä on hyvä pelisi, vaan miten huono on huono pelisi, Quinn pyöritteli.

Kakko ei ole vielä avannut NHL-pistetiliään. Rangers isännöi lauantaina Edmonton Oilersia.

- Haluan maalata, joten paineita on hieman, mutta meillä on 80 ottelua jäljellä. Uskon, että se maali on tulossa. Tiedän, että kaikki ajattelivat, että teen maalin ensimmäisessä ottelussani. Sitä ei tapahtunut. Ehkä seuraavassa ottelussa. Toivottavasti, Kakko mietiskeli.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!