NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kaksi suomalaisvahtia mukana nollapeleissä - "Oli todella hauska saada ottelu heti tähän alle"

17.9.2019 - 08:57:31


Kaksi suomalaista maalivahtia oli mukana nollapeleissä jääkekon NHL-liigan harjoitusotteluissa maanantaina. Kumpikaan ei pelannut täyttä 60 minuuttia.

Ville Husson St. Louis Blues kukisti Dallas Starsin vieraissa 2-0. Kaksi ensimmäistä erää pelannut suomalaisvahti pysäytti kaikki 13 laukausta.

- Oli hauska päästä taas alkuun. Siitä on pitkä aika, kun pelasin viimeksi. Oli todella hauska saada ottelu heti tähän alle, Husso fiilisteli St. Louisin verkkosivuilla

Husso oli pelannut edellisen kerran maaliskuun puolivälissä St. Louisin farmijoukkueen tolppien välissä. Hän oli keväällä mukana Bluesin harjoitusvahvuudessa ja pääsi seuraamaan läheltä seuran Stanley Cup -mestaruusjuhlia.

Suomalaisväriä maanantain kamppailuun toivat myös St. Louisin Niko Mikkola sekä Dallasin Esa Lindell ja Joel Kiviranta.

Juuse Saros pysäytti kaikki 16 laukausta, kun Nashville Predators löi Florida Panthersin 1-0. Saros pelasi kaksi ensimmäistä erää. Nashvillen Miikka Salomäki syötti ottelun ainoan maalin.

Ottelussa pelasivat myös Nashvillen Mikael Granlund ja Eeli Tolvanen sekä Floridan Henrik Borgström ja Aleksi Heponiemi.

Nashville ja Florida kohtasivat myös toisessa ottelussa eri kokoonpanoilla. Predators vei sen kamppailun nimiinsä 6-3. Kaukalon ainoa suomalaispelaaja oli Panthersin Sebastian Repo.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nurmipalloseuralle iso takaisku

26.5.2020 21:00:54