NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Arvostettu kiekkotoimittaja povaa: Hughes vie NHL:n tulokaspalkinnon Kakon nenän edestä

16.9.2019 - 15:27:03


The Athletic -sivuston arvostettu kiekkotoimittaja Scott Wheeler uskoo, että New Jersey Devilsin hyökkääjä Jack Hughes vie alkavan kauden päätteeksi Calder Trophyn, vuoden parhaalle tulokkaalle annettavan palkinnon.

Wheeler uskoo, että muun muassa New York Rangersin suomalaislahjakkuus Kaapo Kakko jää hänen taakseen. Kakko mahtuukin Wheelerin listalla vasta kolmanneksi.

Hughesin ja Kakon väliin änkesi Colorado Avalanchen puolustaja Cale Makar, jolle on pedattu suurta roolia Avs-paidassa.

Wheeler sanoo, että kärkikolmikon erot ovat pieniä ja että Kakko voi olla jopa tärkeämpi pelaaja Rangersille kuin Hughes Devilsille.

- Valitsin Hughesin, koska hän pelaa todennäköisesti Devilsin ykkösylivoimassa. Kakosta voi tulla ensimmäisellä kaudella Rangersille tärkeämpi pelaaja kuin Hughesista Devilsille, kuten luulen hänestä tulevan, jos hän pelaa kärkiminuutteja. Uskon kuitenkin Hughesin olevan niin vaarallinen pelaaja ylivoimalla Nico Hischierin, Taylor Hallin, Nikita Gusevin ja P.K. Subbanin kanssa, että hänellä on paremmat saumat isompaan pistepottiin, Wheeler perusteli.

Wheeler sanoo Kakon olevan kuitenkin varmin onnistuja listansa kärkikolmikosta.

- Siitä syystä en ihmettelisi, jos joku laittaisi hänet Hughesin ja Makarin edelle. Hän on valmiimpi NHL:ään (kuin Hughes tai Makar). Hänellä on hyvä sauma voittaa tulokaspalkinto.

Wheelerin 20 pelaajan listalle mahtui myös Nashville Predatorsin Eeli Tolvanen (kahdeksas). Hän antaa myös erityismaininnat Florida Panthersin Aleksi Heponiemelle ja Winnipeg Jetsin Kristian Vesalaiselle, jotka eivät mahtuneet 20 parhaan joukkoon.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nurmipalloseuralle iso takaisku

26.5.2020 21:00:54