NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kaapo Kakko ei saanut paikkaa superketjussa, aloittaa kakkosvitjassa - "He vievät paineita pois kolmelta muulta ketjulta"

15.9.2019 - 08:00:25


Kaapo Kakko ei ainakaan näillä näkymin aloita ensimmäistä kauttaan jääkiekon NHL-liigassa New York Rangersin ykkösketjussa. Tavoitellun paikan tähtivitjan oikealla laidalla on saamassa venäläinen Pavel Butshnevitsh.

Rangersin ykkösketjun tähtikaksikon muodostavat kesän superhankinta, venäläislaituri Artemi Panarin ja ruotsalaissentteri Mika Zibanejad.

- "Buchie" pelasi viime kaudella loistavasti viimeiset kaksi kuukautta. Hän ansaitsee tuon mahdollisuuden, Rangersin päävalmentaja David Quinn perusteli New York Post -lehdelle.

Kakko aloitti harjoitusleirin 20-vuotiaan tshekkisentteri Filip Chytilin rinnalla. Vasemmalla laidalla luisteli kokemusta vitjaan tuova 28-vuotias yhdysvaltalainen Chris Kreider.

Rangersissa halutaan vähentää paineita Kakolta ja muilta nuorilta hyökkääjiltä.

- Kun meillä on Panarin täällä heti alusta lähtien, niin se antaa meille todellisen ykkösketjun. Kun on tuollainen ketju, niin se ilman muuta vähentää taakkaa kolmelta muulta ketjulta. He vievät todella paljon paineita pois muilta kolmelta ketjulta, Quinn perusteli NHL:n verkkosivuilla.

Rangers pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa keskiviikkona. Kesän NHL-draftissa numerolla kaksi varattu Kakko kohtaa heti NHL-draftissa ykkösenä huudetun New Jersey Devilsin Jack Hughesin - olettaen tietenkin, että nuorukaiset ovat joukkueidensa pelaavissa kokoonpanoissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nurmipalloseuralle iso takaisku

26.5.2020 21:00:54