NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Sitten hän vain otti ottelun haltuunsa" - Rangers-pomo innoissaan Kaapo Kakosta ja kesän huippuhankinnoista

13.9.2019 - 08:40:36


New York Rangers lähtee jääkiekon NHL-kauteen optimismin vallitessa. Rangers on jäänyt kahdella viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle, mutta uudelleenrakennusprojekti on sujunut nopealla aikataululla.

Sitä projektia auttoivat kesän huippuvahvistukset. Rangers nappasi hyökkäjä Artemi Panarinin vapailta markkinoilta. Puolustaja Jacob Trouba hankittiin Winnipeg Jetsistä.

- Kun on tilaisuus saada Trouba tai Panarin, niin pitää astua esiin ja tehdä tarvittava heidän hankkimisikseen, Rangers-pomo John Davidson totesi seuran verkkosivuilla.

Ja sitten on tietenkin Kaapo Kakko. Rangers varasi suomalaisen superlupauksen kesän NHL-draftissa numerolla kaksi.

Rangers pelasi muutama päivä sitten päättyneessä nuorten pelaajien turnauksessa neljä ottelua. Kakko oli kahdesta ensimmäisestä sivussa sairastelun takia. Kolmannessa hän "kävi" jäällä. Neljännessä ei sitten tarvinnut edes pelata.

Tuo Kakon "käväisy" tuotti tehot 1+3. Ilta huipentui jatkoaikaosumaan, jossa hän kiersi maalin kahdesti ennen kuin viimeisteli.

- Huomasi, että Kakko on hieman ruosteessa. Sitten hän vain otti ottelun haltuunsa. Oli upeaa katsoa sitä, ei pelkästään sitä jatkoaikamaalia. Siinä oli enemmän. Huomasi, miten hän ajattelee peliä, Davidson hehkutti.

Rangers pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa ensi keskiviikkona. Manhattanilaisten runkosarjaurakka käynnistyy 3. lokakuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

Nurmipalloseuralle iso takaisku

26.5.2020 21:00:54