NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kova paljastus: NHL:n nuori supertähti vaatii suorastaan hävytöntä palkkaa!

11.9.2019 - 23:09:17


Jääkiekkoilija Mitch Marner on edelleen ilman sopimusta ensi kaudesta, vaikka harjoitusleirit alkavat jo tämän ja ensi viikon aikana.

Toronto Maple Leafs haluaisi luonnollisesti pitää timantistaan kiinni, mutta Marnerin on kerrottu vaativan suorastaan hävytöntä palkkaa.

Marner, 22, löi viime kaudella isosti läpi NHL:ssä ja nakutti 82 runkosarjan otteluun kivenkovat 94 (26+68) tehopistettä. Näyttöjä siis on, mutta kova on palkkapyyntökin.

TSN:n toimittaja Darren Dreger on nimittäin paljastanut, että Toronto Maple Leafs on tarjonnut Marnerille jo sopimusta, mikä takaisi hänelle 11 miljoonan dollarin vuositulot ja sopimuksen kesto olisi 7-8 vuotta. Marner on agenttinsa johdolla kuitenkin hylännyt tylysti tämän tarjouksen!

TSN:n Bob McKenzien mukaan syy tähän on selvillä: Marner haluaisi samanlaisen sopimuksen kuin joukkuekaveri Auston Matthewsilla on. Matthews solmi viime kaudella viisivuotisen jatkopahvin Maple Leafsin kanssa, joka takaa nuorelle tähdelle 11,5 miljoonan dollarin vuosiansiot. Matthews pääsee näin neuvottelemaan viiden vuoden päästä vieläkin kovempaa sopimusta, kun NHL-palkkakatto nousee. Marner haluaisi tämän saman mahdollisuuden.

McKenzien mukaan moiseen siltasopimukseen ei ole kuitenkaan kovaa intoa Maple Leafsin leirissä.

- Vaikea nähdä asiaan ratkaisua, McKenzie totesi.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!