NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Toimittaja paljasti: tällaisen sopimuksen Patrik Laine haluaa - yksi asia suomalaisessa huolettaa Winnipeg Jetsiä

11.9.2019 - 22:25:14


Suomalaisjääkiekkoilija Patrik Laine on edelleen ilman sopimusta ensi kaudesta.

Suomalaisen maalitykin ja NHL-seura Winnipeg Jetsin sopimusneuvotteluista ei juurikaan ole kuulunut mitään, mutta Sportsnetin Elliotte Friedman väittää tietävänsä, millaisen sopimuksen suomalainen haluaisi.

Friedmanin mukaan Laineen ja Jetsin tilanne on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin helppo. Laine on osoittanut olevansa hyvä maalintekijä NHL-tasolle, mutta kokonaisvaltainen huippupelaaja suomalainen ei ainakaan vielä ole.

- Laine haluaa siltasopimuksen, mutta hänen tilanteensa on uniikki, Friedman kirjoittaa.

- Tässä on kyse sopivuudesta enemmän kuin mistään muusta. (Jetsin tähtipelaajat) Mark Scheifele ja Blake Wheeler ovat kovaa pelaavia perfektionisteja. He välittävät itsestään ja muista ympärillään. Heillä ei ole "pois päältä"-kytkintä, Friedman avaa tilannetta.

- Olisi väärin sanoa, ettei Laine välitä, mutta hän tykkää rentoutumisesta ja aivojen kääntämisestä off-asentoon ja tehdä ihan kaikkea muuta. Jos minä olisin Jets haluaisin hänen kehittävän peliään ja nopeasti, mutta samalla ymmärtäisin myös hänen isot lahjansa, enkä haluaisi luovuttaa hänen suhteensa, Friedman linjaa.

Laineen ja Jetsin muiden tähtipelaajien välisistä näkemyseroista on liikkunut jo aiemmin huhuja. Tämä on lähteiden mukaan asia, joka Jetsiä arveluttaa suomalaisen suhteen eniten.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

22.1.2020 07:15:16