NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kanadalaistoimittaja latasi kovaa tekstiä Jesse Puljujärvestä - "Hän viittasi asialle kintaalla"

19.8.2019 - 18:33:32


Jääkiekkoilija Jesse Puljujärven ura on tällä hetkellä pahassa umpikujassa. Puljujärvellä ei ole vielä ensi kaudeksi sopimusta minnekään.

Puljujärvi edusti kolmen edellisen kauden hänet varannutta NHL-seura Edmonton Oilersia, mutta epäonnistui kolmen kauden aikana pahasti läpimurrossa maailman parhaaseen kiekkoliigaan.

Yksi Puljujärven uraan selvästi linkittyvä asia on suomalaisen heikko kielitaito. Puljujärven heikolle englannille on naureskeltu pitkin hänen uraansa ja se voi olla osaltaan vaikuttanut hänen vaikeuksiinsa NHL:ssä.

Nyt Edmonton Journalin toimittaja Kurt Leavins on tehnyt kovan paljastuksen asiaan liittyen. Yleinen käsitys on ollut se, ettei Oilers ole tarjonnut suomalaiselle edes kielikursseja, mutta se ei toimittajan mukaan pidä ollenkaan paikkansa. Puljujärvellä olisi ollut mahdollisuus opiskella englantia, mutta tämä ei ilmeisesti kiinnostanut suomalaista.

- Puljujärvi todennäköisesti katuu sitä, miten hän suhtautui Edmontonin tarjoamaan englannin opetukseen. On kerrottu, että seura jätti kielikurssin kokonaan järjestämättä, mutta minun tietojen mukaan se ei pidä lainkaan paikkaansa, Leavins kertoo.

- Minulle on kerrottu, että Puljujärvi oli kyllä tietoinen opiskelumahdollisuudesta, mutta hän viittasi asialle kintaalla, Leavins jatkoi.

Jesse Puljujärvi on pelannut NHL:ssä yhteensä 139 ottelua vaatimattomilla tehoilla 17+20=37.

Leavinsin kommenteista uutisoi ensimmäisenä Suomessa Ilta-Sanomat.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!