FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL-pelaajien osallistuminen olympialaisiin yhä epäselvää

17.8.2019 - 13:02:35


NHL-pelaajat eivät päässeet mukaan vuoden 2018 talviolympialaisiin, ja seuraavatkin kekkerit saattavat jäädä väliin.

Uutistoimisto AFP:n mukaan ratkaisu NHL-pelaajien osallistumisesta ei ole lähelläkään maalia. Seuraavat talviolympialaiset käydään vuonna 2022 Pekingissä.

NHL:n varakomissaari Bill Daly antoi kuitenkin positiivisen signaalin NHL:n tahtotilasta: hän kertoi, että olympialaiset ovat tärkeä asia kiinalaiselle jääkiekkoilulle ja että NHL haluaa saada jalansijaa Kiinan markkinoilla. Sen vuoksi NHL-pelaajien saapuminen Pekingiin olisi luonnollista.

- Siitä ei ole epäilystäkään, etteivätkö olympialaiset olisi kriittinen tekijä Kiinan jääkiekkoilun kannalta. Vaikuttaako se päätökseemme? Se jää nähtäväksi, Daly sanoi AFP:n mukaan.

Toistaiseksi NHL pyrkii Kiinan markkinoille harjoitusotteluiden avulla. Otteluita on viety Kiinaan parina viime vuotena, mutta tänä syksynä niitä ei ole luvassa. Dalyn mukaan Kiinassa saatetaan pelata NHL:n harjoitusotteluita vuoden päästä.

Daly avasi myös World Cupin tilannetta. Parhaassa tapauksessa maailmancupia pelataan jo vuonna 2021, mutta senkään suhteen ei ole vielä tehty päätöksiä. Kaikki riippuu siitä, kuinka nopeasti NHL ja NHL:n pelaajayhdistys saavat uuden työehtosopimuksensa kuntoon.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tottenham kiinni voitossa

6.7.2020 23:00:39