NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL haluaa tuoda World Cupin takaisin kiekkokalenteriin

25.6.2019 - 14:12:37


NHL ja NHL:n pelaajayhdistys (NHLPA) tulevat neuvottelemaan World Cupin palauttamisesta kiekkokalenteriin, paljastaa uutistoimisto AP, joka haastatteli asian tiimoilta pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Don Fehriä sekä NHL:n puheenjohtaja Gary Bettmania,

Molemmat miehet kertoivat, että he haluavat saada maailmancupin takaisin kalenteriin.

- Toivottavasti pääsemme yhteisymmärrykseen kansainvälisten tapahtumien pitkäaikaisesta suunnitelmasta, joka sisältäisi World Cupin. Se ei saisi olla olympialaisten kilpailija tai korvaaja, Fehr sanoi AP:lle.

- Meistä se (World Cup) on mahtava tapahtuma, ja me olemme yrittäneet hoitaa sitä jo yli pari vuotta. Me kaikki haluamme saada kansainvälisten pelien suunnitelman kuntoon, mutta tanssiin vaaditaan kaksi, sanoi puolestaan Bettman.

Turnauksen paluusta käydään keskusteluita NHL:n työehtosopimusneuvotteluiden yhteydessä.

World Cup järjestettiin viimeksi vuonna 2016. Toiveissa oli, että turnaus olisi pelattu myös vuonna 2020, mutta NHL ja NHLPA eivät päässeet asiasta yhteisymmärrykseen. Yhteisymmärrystä ei ole löytynyt myöskään olympialaisten suhteen, sillä NHL-pelaajat eivät saaneet lupaa lähteä talven 2018 olympiaturnaukseen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL: Miikka Salomäki farmiin

17.11.2019 22:46:29