NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt se on virallista - Anaheim Ducks sai uuden valmentajan

18.6.2019 - 06:50:15Jääkiekon NHL-liigaseura Anaheim Ducks vahvisti maanantaina palkanneensa Dallas Eakinsin uudeksi päävalmentajakseen. Eakinsilla on aikaisempaa NHL-päävalmentajakokemusta Edmonton Oilersista vuosilta 2013-15.

Eakins korvaa tehtävässä Randy Carlylen, joka sai potkut jo helmikuussa. General Manager Bob Murray hoiti väliaikaisen päävalmentajan hommia loppukauden ajan. Anaheim jäi pudotuspelien ulkopuolelle ensimmäisen kerran sitten kevään 2012.

Eakins on valmentanut Anaheimin AHL-farmijoukkue San Diego Gullsia viimeisen neljän kauden ajan.

- Tämä on jännittävä päivä. Hienointa minun kannaltani on se, että minun ei tarvitse aloittaa alusta. Tiedän kuka pomoni on (Murray). Tiedän kuinka hän toimii ja kuinka kilpailuhenkinen hän on. Tunnen monet pelaajat sekä henkilökunnan, joten emme aloita alusta, Eakins sanoi Anaheimin verkkosivuilla.

Eakins oli pelaajaurallaan puolustaja, joka sahasi NHL:n ja farmin väliä. Hän sai tililleen 120 NHL-ottelua. Eakins oli Teemu Selänteen legandaarisella tulokaskaudella suomalaisen joukkuekaveri siinä alkuperäisessä Winnipeg Jetsissä eli nykyisessä Arizona Coyotesissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.10.2019 06:35:31