NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hyökkääjän huikea tarina Stanley Cup -mestariksi - pelaa jo kolmatta kertaa St. Louisissa, hävisi finaalit vuosi sitten

13.6.2019 - 08:00:14


Hyökkääjä David Perronin tarina on yksi mielenkiintoisimmista tuoreiden jääkiekon NHL-liigan Stanley Cup -mestareiden joukossa. Perron palasi viime kesänä sinne, mistä kaikki alkoi ja pääsi vihdoin nostamaan jääkiekon himoituinta pokaalia keskiviikkona.

Perron edustaa St. Louisia jo kolmannen kerran NHL-urallaan.

- Uskoin aina siihen, mistä tässä seurassa on kyse. Uskoin aina siihen, mitä "Army" (General Manager Doug Armstrong) yritti saavuttaa tässä seurassa, Perron kertoi Sportsnet-kanavan haastattelussa keskiviikon kamppailun tauottua.

St. Louis varasi Perronin kesän 2007 NHL-draftin ensimmäisellä kierroksella numerolla 26. Kanadalaislaituri kaupattiin Edmontoin Oilersiin kesällä 2013. Hän jatkoi matkaa Pittsburgh Penguinsiin ja Anaheim Ducksiin ennen kuin palasi St. Louisiin vapaana agenttina 2016.

Vegas Golden Knights nappasi Perronin laajennusvaruastilaisuudessa kesällä 2017. Golden Knights hävisi vuosi sitten Stanley Cup -finaalit Washington Capitalsille.

- Pelasin viime vuonna Stanley Cup -finaaleissa enkä voittanut, niin tämä tuntuu sitä erityisemmältä, kun on tehnyt töitä 12 vuotta ja vihdoin voittaa, Perron iloitsi.

Perron on pelannut 779 NHL:n runkosarjaottelua, kierrellyt paljon ja voitti nyt lopulta siinä alkuperäisessä NHL-seurassaan.

- Ne todennäköisyydet olivat todella pienet. Vähän samanlaiset kuin meillä koko kauden aikana, Perron lohkaisi.

Perron viittasi kommenttinsa jälkiosalla siihen, että St. Louis oli vielä tammikuun alkumetreillä koko NHL:n jumbosijalla.

NHL:ssä kaudella 1967-68 aloittanut Blues juhlii seuran historian ensimmäistä mestaruutta.

- Tämä kaupunki on rukoillut voittoa kaikken näiden vuosien ajan. Halusin olla mukana siinä. Blues antoi minulle ensimmäisen tilaisuuden pelata NHL:ssä. Aion pelata täällä vielä monta vuotta, Perron julisti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!