FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Bruins-kapteeni tekee NHL-historiaa - "Näitä seiskapelejä on aina hauska pelata"

12.6.2019 - 08:40:08


Jääkiekon NHL-liigan mestaruus ratkeaa keskiviikkona. Boston Bruins isännöi St. Louis Bluesia Stanley Cup -finaalien ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa.

Bostonin kapteeni Zdeno Chara tekee samalla NHL-historiaa. Slovakkijätti esiintyy pudotuspeleissä jo uransa 14. kerran "Game Sevenissä".

- Näitä seiskapelejä on aina hauska pelata. Ne ovat todella intensiivisiä. Täytyy vain ymmärtää, että tässä on kaikki pelissä ja pelata paras ottelumme, Chara sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Chara on pakkasen puolella "Game Seveneissä": kuusi voittoa ja seitsemän tappiota. Tänä keväänä saldo on tosin positiivinen. Boston kukisti ensimmäisen kierroksesen seiskapelissä Toronto Maple Leafsin.

Chara jättää listalla taakseen kaksi legendaa, puolustaja Scott Stevensin ja maalivahti Patrick Roy´n, jotka esiintyivät aikanaan 13 seiskapelissä.

Charan leuka murtui tämän kevään Stanley Cup -finaalien neljännessä ottelussa. Se ei ole pitänyt Bruins-kipparia poissa kaukalosta.

- Chara on loistava johtaja. Hän on ollut loistava kapteeni tuolle joukkueelle. Tuon vamman kanssa on vaikea pelata. Mutta tähän aikaan kaudesta sitä tekee, mitä pystyy. Varsinkin tuossa iässä haluaa voittaa vielä yhden Stanley Cupin. Charalla ei ole enää paljon aikaa, Stevens näki.

Chara, 42, esiintyy kolmatta kertaa Stanley Cup -finaaleissa. Hän juhli Bostonin kanssa 2011 ja pettyi 2013.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!