NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

New York Rangersin tuore pomo Kaapo Kakosta ja Jack Hughesista: "Tämän tyyppiset pelaajat voivat määritellä koko seuran"

23.5.2019 - 08:40:08


Jääkiekon NHL-liigaseura New York Rangersin tuore pomo John Davidson astuu virkaansa herkullisessa tilanteessa. Rangersin uudelleenrakennus on jo täysillä käynnissä ja se tulee saamaan valtavan lisäpalasen juhannuksena.

Rangers varaa kesän NHL-draftissa numerolla kaksi eli seura tulee saamaan joko yhdysvaltalaissentteri Jack Hughesin tai suomalaishyökkääjä Kaapo Kakon.

- Kävi miten kävi, niin tämä on valtava juttu. Tämän tyyppiset pelaajat voivat määritellä koko seuran. Jokaisella Rangers-fanilla pitäisi olla hymy naamallaan, kun varaamme numerolla kaksi, Davidson intoili NHL:n verkkosivuilla.

Davidson toimi aikaisemmin General Manager Jarmo Kekäläisen esimiehenä Columbus Blue Jacketsissa. Nyt Davidson palaa tuttuihin ympyröihin Manhattanille. Hän edusti Rangersia pelaajana ja toimi myös seuran tv-lähetyksissä kommentaattorina.

- Kuvittelen mielessäni toisen noista jätkistä Madison Square Gardenissa, jossa hänestä tulee yksi parhaista pelaajista ja Rangers-faneilla on riemukasta nähdä hänen pelaavan. Noita pelaajia ei tule kovin usein. Niitä on vaikea löytää, Davidson jatkoi.

New York Rangersin puolesta valinnan tekee käytännössä New Jersey Devils, jolla on ykkösvarausvuoro. Rangers poimii sitten sen jäljelle jääneen superlupauksen.

- Emme voi hävitä, Davidson totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35