NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hurricanes-kapteeni miettii vielä tulevaisuuttaan: "Jos pystyn antamaan kaikkeni..."

21.5.2019 - 09:40:53


Hyökkääjä Justin Williams johdatti nuoren Carolina Hurricanesin jääkiekon NHL-liigan Itäisen konferenssin finaaleihin saakka. Siihen Carolinan panokset sitten loppuivat.

Saavutus oli kuitenkin kova. Carolinaa ei oltu nähty NHL:n pudotuspeleissä sitten kevään 2009.

- Me odotimme tekevämme hyviä asioita. Ehkä ulkopuolelta katsoneet ajattelivat: "Vau, mistä nuo tulivat". Me teimme hyvää tänä vuonna, koska me odotimmekin sitä, ei sen takia, että meillä kävi tuuri. Se on voimakas asia, kun saa kaikki vetämään yhtä köyttä, Hurricanes-kapteeni Williams kuvaili Carolinan kauden viimeisessä mediatapahtumassa.

Odotukset vain kasvavat vahvan kauden jälkeen.

- Olen todella ylpeä siitä, mistä tulimme ja mihin pääsimme. Seurassa on oikea suunta. Seurassa on johtajuus kohdillaan ja me tulemme vain parantamaan. Tiedän sen, Williams vakuutti.

Se, onko Williams mukana siinä parantamisessa, on vielä auki. Hän on jo voittanut kolme Stanley Cup -mestaruutta (Carolina 2006, Los Angeles Kings 2012 ja 2014) ja täyttää ensi kauden alkaessa 38 vuotta.

- Nämä asiat päätetään järjellä. Niitä mietitään. Täytyy selvittää onko siihen riittävästi henkisiä ja fyysisiä kykyjä. Laitoin kaikkeni tähän kauteen. Jos pystyn antamaan kaikkeni uudestaan, niin tulen olemaan täällä, Williams sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35