NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Odotan innolla näkeväni, mitä hän tekee NHL:ssä" - Minnesota joutuu vielä odottamaan kultakimpalettaan

21.5.2019 - 09:20:46


Kirill Kaprizov on jääkiekon olympiakultamitalisti (2018), KHL:n Gagarin Cupin mestari (2019), KHL:n maalikuningas (2019) ja nuorten MM-kisojen paras hyökkääjä (2017). Se, mihin 22-vuotias venäläishyökkääjä pystyy NHL:ssä, on vielä näkemättä.

Kaprizov kiekkoilee tällä hetkellä Venäjän riveissä MM-kisoissa.

- Kaprizov on ilman muuta hitonmoinen pelaaja. Hänellä on paljon taitoa. Odotan innolla näkeväni, mitä hän tekee NHL:ssä, tällä kaudella NHL:n runkosarjan pistepörssin voittanut Tampa Bay Lightningin ja Venäjän MM-joukkueen Nikita Kutsherov intoili Minnesota Wildin verkkosivuilla.

Minnesota varasi Kaprizovin kesän 2015 NHL-draftissa. Wild joutuu vielä malttamaan hetken aikaa. Kaprizovin KHL-sopimus kattaa ensi kauden.

- Kaprizov on yksi parahaista nuorista pelaajista. Ei ole helppoa pelata tällä tasolla, mutta hän on käsitellyt paineet hyvin. Toivottavasti hän pysyy terveenä seuraavat pari vuotta ja pystyy tulemaan NHL:ään kypsempänä ja fyysisempänä pelaajana. Hänestä tulee varmasti hieno pelaaja Minnesotalle, Washington Capitalsin ja Venäjän MM-joukkueen Jevgeni Kuznetsov uskoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35