NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teuvo Teräväinen innoissaan Carolinan tulevaisuudesta: "Tästä alkaa tulemaan paikka, jonne pelaajat haluavat tulla"

21.5.2019 - 08:00:23


Teuvo Teräväisellä on takanaan tehopisteiden valossa uransa paras kausi jääkiekon NHL-liigassa. Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä päätyi tehoillaan 21+55=76 NHL:n runkosarjan pistepörssissä sijalle 36.

Playoff-menestyksen suhteen kausi oli vuoden 2015 Stanley Cup -mestarille uran toiseksi paras NHL:ssä. Carolina eteni Itäisen konferenssin finaaleihin saakka ennen kuin Boston Bruins osoittautui selvästi paremmaksi.

- Tämä joukkue otti paljon askelia oikeaan suuntaan. Tämä oli hauska kausi. Loppu ei tietenkään ollut hyvä, mutta teimme paljon hyviä asioita. Näkee, että tulevaisuus täällä on hyvä, Teräväinen sanoi seuran verkkosivuilla pelaajien keräännyttyä viimeisen kerran tällä kaudella median eteen maanantaina.

Carolina pääsi pudotuspeleihin ensimmäisen kerran sitten kevään 2009. Hurricanes tiputti ensimmäisellä kierroksella Stanley Cup -mestaruutta puolustaneen Washington Capitalsin ja toisella kierroksella New York Islandersin.

Hurricanesin ympärillä on nykyään niin sanotusti "hypeä".

- Haluan auttaa rakentamaan tästä joukkueesta jälleen Stanley Cup -mestarin. Meillä on paljon hyviä palasia jo paikoilla. Tuntuu, että tästä alkaa tulemaan paikka, jonne pelaajat haluavat tulla. Se on hyvä asia, Teräväinen intoili.

Carolina voitti toistaiseksi ainoan Stanley Cup -mestaruutensa 2006.

Teräväinen solmi tammikuussa viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Carolinan kanssa.

- Se oli iso juttu. Se toi minulle itseluottamusta. Tuntuu, että pelini parani sen jälkeen. Nautin todella olostani täällä. Haluan olla ja pelata täällä, tyytväinen Teräväinen totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35