NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Joonas Donskoi valaa uskoa haavoittuneeseen hailaumaan - "Minulla on hyvä tunne joukkueen syvyydestä"

21.5.2019 - 06:40:20


Joonas Donskoi ja San Jose Sharks taistelevat tiistaina elämästä ja kuolemasta jo viidennen kerran jääkiekon NHL-liigan pudotuspeleissä tänä keväänä. San Jose on luonnollisesti voittanut ne neljä edellistä selkä seinää vasten pelaamaansa ottelua.

Nyt haaste on entistä kovempi, sillä hailauma on pahasti haavoittunut. Donskoi loukkaantui itsekin sunnuntain ottelussa St. Louis Bluesia vastaan, mutta pystyi palamaan kaukaloon.

- Tähän aikaan kaudesta kyse on joukkueen syvyydestä. Se on playoff-kiekkoa. Loukkaantumisia tapahtuu. Niiden kanssa täytyy vain elää, Donskoi sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Puolustaja Erik Karlssonin sekä hyökkääjien Joe Pavelskin ja Tomas Hertlin pelaaminen tiistaina on epävarmaa. Pavelski on Sharksin kapteeni, Karlsson NHL:n pudotuspelien pistepörssissä viidentenä ja Hertl pudotuspelien maalipörssissä kolmantena.

- Minulla on hyvä tunne joukkueemme syvyydestä. Meillä on kokoonpanon ulkopuolella paljon hyviä pelaajia, jotka pystyvät pelaamaan tässä liigassa, joten se ei ole ongelma, Donskoi vakuutteli.

Jos Karlsson ei pysty pelaamaan, niin hänen paikkansa ottaa todennäköisesti Tim Heed. Hyökkäykseen ovat tyrkyllä Marcus Sörensen, Lukas Radil ja Dylan Gambrell. Ja olisihan siellä Antti Suomelakin, joka aloitti kauden NHL:n puolella, mutta joutui farmiin jo joulukuussa.

St. Louis johtaa Läntisen konferenssin finaalisarjaa voitoin 3-2. Mikäli San Jose haluaa Stanley Cup -finaaleihin, täytyy hailauman ottaa tällä viikolla playoff-kevään viides ja kuudes pakkovoitto.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35