NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kolmannen NHL-kautensa päättänyt Sebastian Aho: "Minulta löytyy vielä se seuraava taso"

21.5.2019 - 06:20:15


Sebastian Aho sai tänä keväänä ensimmäiset maistiaisensa jääkiekon NHL-liigan pudotuspeleistä. Suomalaistähden Carolina Hurricanes palasi pudotuspeleihin ensimmäisen kerran sitten vuoden 2009 ja eteni aina Itäisen konferenssin finaaleihin saakka.

Carolina olisi tietenkin halunnut enemmän, mutta kylmä totuus on se, että Boston Bruins oli idän finaaleissa selvästi parempi.

- Pudotuspelit ovat vähän rankempaa menoa. Se on intensiivistä. Nyt me kaikki tiedämme, mitä ensinnäkin vaatii päästä pudotuspeleihin ja sitten käydä läpi noita rankkoja ottelusarjoja. Nyt olemme vielä nälkäisempiä, Aho kertoi Carolinan verkkosivuilla pelaajien kokoonnuttua median eteen viimeisen kerran tällä kaudella.

Päättynyt kausi oli Aholle kolmas NHL:ssä. Hän on kasvattanut maali-, syöttö- ja pistesaldojaan jokaisella sesongilla. Lukemat ovat olleet 24+25=49, 29+36=65 ja 30+53=83. Aho on joutunut toistaiseksi olemaan sivussa vain neljästä ottelusta.

Aho päätyi tällä kaudella NHL:n runkosarjan pistepörssissä sijalle 21.

- Uskon, että minulta löytyy vielä se seuraava taso. Täytyy painaa kovasti hommia kesällä, joka päivä ja joka vuosi. Se on asennekysymys, että haluaa tulla paremmaksi joka päivä, Aho sanoi.

Aho pelasi tällä kaudella pääosin sentterinä ja sillä pelipaikalla hänen NHL-tulevaisuutensa myös lienee.

- Se oli iso haaste minulle, mutta mielestäni kehityin siinä. Tiedän, että pystyn olemaan vieläkin parempi sentteri. Se oli rankkaa, mutta hauskaa, Aho jatkoi.

Aholla on kesällä edessään jatkosopimusneuvottelut Carolinan kanssa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35